U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Inspirerende bijeenkomsten
bij jou in de buurt

Workshop Digitaal Bankieren

Meld je aan voor de gratis Workshop Digitaal Bankieren bij jou in de buurt

Veel klanten vinden bankzaken doen op de pc, tablet of mobiel best spannend. Logisch, het gaat tenslotte om je geld. Daarom organiseren wij de Workshop Digitaal Bankieren. Hier zul je zien dat je met de Mobiel Bankieren App steeds meer kunt en als klant alles zelf in de hand hebt. We helpen je tijdens de workshop op weg zodat je veilig alle mogelijkheden van de app en internetbankieren kunt ontdekken. Hoe je altijd en overal je saldo kunt checken, geld kunt overmaken en af- en bijschrijvingen kunt inzien. Thuis op bank, in de supermarkt en zelfs op vakantie.

Als je aan de workshop deelneemt, is het handig als je je tablet en/of smartphone meeneemt. Heb je de codes voor internetbankieren al aangevraagd en de app geïnstalleerd en geactiveerd? Dan kun je tijdens de workshops direct beginnen met oefenen. Is dat nog niet gelukt? Ook geen probleem. Dan helpen we je hiermee tijdens de workshop.