Welkom

De IndustrieTOP is een gezamenlijk initiatief van:


Een hogere productiviteit met slimmer en flexibeler produceren. Welke ondernemer in de industrie wil dat niet? Er is in de afgelopen jaren al veel aandacht geweest voor nieuwe verdienmodellen, nieuwe productietechnologie en de instroom van – gekwalificeerd- personeel. Stuk voor stuk onmisbaar om de continuïteit en de performance van je organisatie te verbeteren.

Voor blijvend succes van je onderneming is continuous improvement in je organisatie van groot belang. Dit vraagt naast een duidelijke visie, ook om financiële armslag. Dit realiseer je met een hoge efficiency en effectiviteit van het hele proces: productiviteit. Een hogere productiviteit leidt tot een concurrerende kostprijs en -gecombineerd met topkwaliteit- uiteindelijk tot een sterkere (inter)nationale concurrentiepositie.

Makkelijker gezegd dan gedaan? Hoe kun je als organisatie je productiviteit verhogen? We gaan hierover graag met je in gesprek.

Wil je een eerste stap zetten in de verbetering van de productiviteit in je organisatie? Of ben je al toe aan een volgende stap? Staat productiviteit hoog bij je op de agenda en wil je er nu ECHT mee aan de slag? En wil je geïnspireerd worden door koplopers uit de sector?

Kom dan naar de IndustrieTOP!*
21 mei - IndustrieTOP Midden- & Oost-Nederland, Hengelo
22 mei - IndustrieTOP Noord-Nederland, Leeuwarden
22 mei - IndustrieTOP Zuid-Nederland, Eindhoven
23 mei - IndustrieTOP West-Nederland, Zaandam

We beloven je een inspirerende middag met interessante themadiscussies naar keuze onder leiding van regionale koplopers uit de sector. Natuurlijk is er ook ruimte tot netwerken.

Zie de afzondelijke pagina's van de IndustrieTOP voor het volledige programma en de sprekers.

*De IndustrieTOP is een exclusief event en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers op managementniveau binnen de (maak)industrie.