U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

IndustrieTOP
Is Nederland nog een industrieland?

Home

Op dinsdag 11 juni en dinsdag 25 juni 2024 organiseren FME & ING de IndustrieTOP in respectievelijk de regio’s Oost- en Zuidwest Nederland. Hiervoor worden exclusief CEO/DGA, directie- en MT leden van industriële ondernemingen uitgenodigd.

De industrie heeft een aantal grote uitdagingen aan te gaan. Denk hierbij o.a. aan de klimaatdoelstellingen, energietransitie, productiviteit, innovatie etc. Dit biedt kansen maar daarmee ook actie van jou als ondernemer. Daarnaast zijn er meerdere beperkende factoren waaronder arbeidsmarkt, netcongestie, toenemende wet- & regelgeving. Dit doet de vraag rijzen; Is Nederland nog wel een industrieland? 

Juist deze thema’s vormen de rode draad tijdens de Industrietop 2024 met een aantal aansprekende namen. Bovendien is er tijdens de uitgebreide netwerkborrel is er voldoende tijd om met mede-ondernemers te reflecteren op deze middag.

Ben jij er bij? Registreer je dan snel want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.