U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

IndustrieTOP
Is Nederland nog een industrieland?

IndustrieTOP Zuidwest

Dinsdag 25 juni 

Festo
Schieweg 62
2627 AN Delft 

Klik hier voor het programma 

Dennis van Beers, Head of cluster North West Europe Festo

Familiebedrijf Festo
Duurzaam en waardegericht in de derde generatie

Als famliebedrijf in de derde generatie zijn wij financieel onafhankelijk maatschappelijk geëngageerd. Daarom denken en handelen wij op lange termijn – in generaties in plaats van boekjaren. Onze waarden zijn de basis voor de gezamenlijk vormgeving van ons bedrijf. Deze bepalen hoe wij handelen en elke dag weer met elkaar omgaan.

Traditioneel innovatief
Nieuwsgierigheid, moed en veranderingsvermogen zijn voor Festo niet nieuw. Ze maken altijd al deel uit van ons DNA. Wij willen voorop lopen om zo de zich continu veranderende uitdagingen aan te gaan. Ondanks alle veranderingen was er in onze jarenlange bedrijfsgeschiedenis één constante factor: wij zijn altijd een onafhankelijk familiebedrijf geweest en zullen dat ook in de toekomst blijven.

Op de lange termijn denken, verantwoordelijk handelen
Wij zijn financieel onafhankelijk en voelen ons verplicht tot duurzaamheid, niet tot maximale winst op de korte termijn. Ondanks het feit dat de wereldwijde markten steeds sneller veranderen en de cycli van nieuwe producten en technologieën steeds korter worden - een gezonde en strategisch geplande winst blijft voor ons een belangrijke factor voor duurzaam succes. 
Daarom denken en handelen wij op de lange termijn. Dat biedt niet alleen onze medewerkers de nodige zekerheid, maar ook onze klanten, partners en leveranciers.

Als internationaal actief bedrijf met sterk verankerde wortels kiezen wij voor een holistische aanpak. Wij zijn wereldwijd en lokaal verantwoordelijk voor ons handelen en willen met nieuwe technologieën, kennis en opleiding bijdragen aan de levenskwaliteit en bescherming van natuurlijke hulpbronnen.

Onze waarden: basis voor onze samenwerking
Onze waarden zijn een belangrijk wegwijzer voor onze dagelijkse samenwerking. Daarom worden alle medewerkers wereldwijd betrokken bij de ontwikkeling ervan. Wij willen overal herkenbaar zijn aan de uitgedragen waarden. Ze zijn de basis waarop wij ons in een snelle en wereldwijde omgeving verder willen ontwikkelen.