Contact/ FAQ

 

Hieronder vind je veel gestelde vragen over de ING Rijksmuseumdagen. Mocht je vraag hier niet bij staan neem dan contact met ons op via ons emailadres: ing.cultuur@ing.nl

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen?
Controleer eerst je spam inbox. Mocht de bevestiging hier niet in zitten stuur dan een e-mail naar: ing.cultuur@ing.nl

Ik wil liever op een andere dag. Kan dat?
Meld jezelf af via de afmeldlink in je oorspronkelijke bevestigingsmail. Mochten er nog plekken beschikbaar zijn, dan kun je je opnieuw inschrijven voor een andere datum. Helaas zijn de inschrijvingen gebaseerd op het vol=vol systeem, dus is de dag van jouw voorkeur vol, houd dan de site in de gaten. Wellicht zijn er andere mensen die zichzelf nog last-minute afmelden.

Zijn er speciale voorzieningen? 
Mindervaliden: het Rijksmuseum is toegankelijk voor mindervaliden. Rolstoelen en elektrische rolstoelen zijn toegestaan. Er zijn liften; alle museumzalen zijn toegankelijk per rolstoel. Ook zijn er rolstoelen beschikbaar in het museum (zo lang de voorraad strekt). Vraag ernaar bij de kassa of informatiebalie.

Baby's en jonge kinderen: kinderwagens mogen het museum in, rugdragers niet. Deze moeten worden ingeleverd bij de informatiebalie. Er zijn buggies te leen (zolang de voorraad strekt).

Blinden/slechtzienden: Blindengeleidehonden en stokken zijn toegestaan in het museum. 

Mag ik mijn kinderen meenemen?
Kinderen van alle leeftijden kunnen het museum binnen. Vraag bij de activiteitenbalie naar de activiteiten die geschikt zijn voor uw kinderen.

Waar kan ik mij melden bij binnenkomst? 
De ingang van het Rijksmuseum bevindt zich voor alle bezoekers in de Passage (Museumstraat), volg de oranje loper naar de juiste ING ingang. Bij binnenkomst zie je in het museum, onderaan de trap, de ING informatiebalie. Hier wordt je e-ticket gescand.

Hoe kan ik ING herkennen?
ING is te herkennen aan de oranje informatiebalie, diverse ING bewegwijzeringsborden en hostesses.

Is er een garderobe/zijn er kluisjes? 
Er is een gratis bewaakte garderobe voor de ING bezoekers waar je ook je tas of rugzak achter kunt laten. (Hand)tasjes mogen wel mee het museum in (grootte van een A3 maximaal). Ook zijn er gratis kluisjes. We hebben helaas geen mogelijkheid grote/kleine koffers aan te nemen.