U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Tolkgebruikers KANE 2024

Home

Gaaf nieuws! Dankzij ING is het concert van KANE op 5 juni in de Ziggo Dome met muziektolken toegankelijk gemaakt in NmG! 

Het concert van KANE is supported by ING. ING biedt de unieke kans voor tolkgebruikers om gratis naar dit concert toe te gaan! Bij het concert is er voor tolkgebruikers toegang tot de Golden Circle met een goede zichtlijn naar het podium en de muziektolken. De schrijf- en muziektolken Faye Schippers, Mirjam Stolk, Clarissa van den Elzen en Hanneke de Raaff zullen roulerend het concert tolken.  

Lees het onderstaande goed, want tijdens dit concert gaat het anders dan je misschien van ons gewend bent.
Er is voorafgaand aan dit concert geen ontvangstbalie van de ING. Wel ontvang je vooraf duidelijke communincatie over hoe en waar je de schrijf- en muziektolken kunt vinden tijdens het concert. Deze manier sluit aan bij onze insteek dat je als doven/slechthorenden gewoon een concert moeten kunnen bezoeken en dat de organisatorische impact om dat mogelijk te maken helemaal niet groot hoeft te zijn. 

Maar wat ook anders is, is dat er voor dit concert maar liefst 100 kaarten verloot worden onder tolkgebruikers. En je kunt per persoon tot maximaal 6 toegang tickets aanvragen. Hierdoor kan je met een grote groep vrienden naar het concert. Natuurlijk hoeven dit geen tolkgebruikers te zijn. 

Wil je kans maken op een van de beschikbare tickets? Laat dan hier je gegevens achter zodat je meedoet in de loting. Aanmelden kan van 26-04-2024 tot en met 17-05-2024. De winnaars worden bekend gemaakt op 22-05-2024.