U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Niemand Buitenspel

Home

Via deze link ontvangen wij graag de gegevens van jouw club. Vervolgens zetten we de deelname aan het Niemand Buitenspel Programma in werking.

Hieronder vind je meer informatie over het programma:

Wat is het Niemand Buitenspel Programma?
1 op de 11 kinderen groeit in Nederland op in armoede. Het Niemand Buitenspel Programma is een programma van ING en de KNVB, in samenwerking met SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute in samenwerking met inmiddels 836 amateurclubs, waaronder jouw club.

De financieel contactpersonen helpen (potentiële) leden van amateurvoetbalverenigingen wanneer zij financiële problemen hebben, en daardoor moeite hebben om bijvoorbeeld de contributie of sportkleding voor hun kinderen te betalen. De website www.geldfit.nl/voetbal helpt hierbij met het aanvragen van alle regelingen die beschikbaar zijn per gemeente in Nederland.

Met het programma willen we samen met onze partners en de amateurclubs het taboe rondom verborgen armoede en financiële uitsluiting in Nederland tegengaan. Het einddoel: ieder kind moet zorgeloos kunnen voetballen.

Vragen?
Mail dan naar voetbal@ing.nl

 

Team Voetbalsponsoring