Home

Wij nodigen u met heel veel plezier uit op onze stand tijdens de PROVADA 2019. Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 juni vindt u ons op de vertrouwde locatie in hal 10, standnummer 18.

Ook dit jaar gebruiken wij, voor het derde jaar op een rij, onze standindeling opnieuw. Alle materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, met hier een daar een kleine aanpassing. Ons thema Sustainnovation, niets is onmogelijk blijft actueel. Zeker in onze 2.0 versie: #hetkanwel!. Met dit laatste voegen wij in op de route naar Paris Proof die wij samen met onder andere DGBC hebben ingezet.

Bijeenkomst #Hetkanwel!
Op woensdag 5 juni organiseren wij de bijeenkomst ‘#Hetkanwel!’. Dit jaar neemt een bijzondere mystery spreker u mee in zijn buitengewone levenservaringen. Een bijzonder verhaal, wat u beslist niet wilt missen! Daarna zien wij u graag tijdens de borrel op onze stand waar u kunt napraten over het indrukwekkende verhaal. Meld u nu aan voor deze bijeenkomst, wij reserveren graag een stoel voor u. De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 – 16.30 uur in zaal E102. Vol = vol

Wij zijn open!
In tegenstelling tot de klank in de markt dat Nederlandse banken voor vastgoed niet veel meer doen, ING is open. En hoe! Uiteraard wel met het beleid wat wij altijd voeren: aandacht voor de verduurzaming van uw portfolio en de risico’s in de markt. 

Staat de ING Borrel van woensdag al in uw agenda?
Elke dag bent u vanaf 16.30 uur welkom voor de ING Borrel. Kom zeker op de ‘beroemde’ woensdagborrel langs, deze is direct na de bovenstaande bijeenkomst die wij ook dit jaar weer met veel plezier voor u organiseren! De u welbekende Gin Tonic Bar en de Oestermeisjes zijn weer aanwezig en natuurlijk ook de DJ van de Dames Draaien Door.

Tot 4, 5 of 6 juni!