U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Inspirerende bijeenkomsten
bij jou in de buurt

Lokale bijeenkomsten

Gedurende het hele jaar organiseert ING bij jou in de buurt inspirerende evenementen of workshops rondom diverse thema's. Zo krijg je volop de gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

 

Workshop Digitaal Bankieren

De Mobiel Bankieren App is het startpunt geworden voor je bankzaken, zodat je als klant alles zelf in de hand hebt. En er zijn steeds meer functies in de Mobiel Bankieren App die het jou stukken makkelijker maken om je bankzaken bij te houden en te regelen. Je bankzaken regelen via internet? Wij vertellen je graag hoe dat werkt tijdens de Workshop Digitaal Bankieren.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

 

Fraude herkennen is fraude voorkomen

Bij ING houden we bankieren graag makkelijk én veilig. En dat doen we samen met jou. Twijfel je wel eens over de echtheid van e-mails of WhatsApp-berichten? Vraag jij je wel eens af of je een oplichter zou herkennen als die belt uit naam van je bank? Tijdens deze workshop helpen we je de trucs van fraudeurs te herkennen. Zo weet jij straks nog beter te voorkomen dat je wordt opgelicht.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. 

 

 

Financiële Informatie Avonden

Binnenkort vind je hier onze nieuwe agenda en kun je je aanmelden voor diverse thema's.